Leer van de Fidelty Bank Webcast – 20 september

Hoe automation een klein IT team helpt slim gebruik te maken van hun data om tegemoet te komen aan de voortdurend veranderende eisen van hun business

De Fidelity Bank breidde zich van een kleine bank uit naar een financieringsinstelling van vier miljard dollar die de gehele zuidoostelijke hoek van de Verenigde Staten omvat. Met deze uitbreiding groeide ook de complexiteit en het volume aan gegevens binnen hun organisatie. Aangezien het steeds moeilijker werd om tijdig informatie aan het management te verstrekken, erkende Fidelity dat het nodig was om een data infrastructuur strategie te ontwikkelen die tegemoet kwam aan de veranderende omvang en eisen van de onderneming.

Luister en doe mee aan de webinar van 20 september om 8 uur PT / 11 uur ET voor een 45-minuten durende webcast waarin het IT-team van Fidelity vertelt hoe zij met deze uitdaging zijn omgegaan. Eric Martz, project manager (Fidelity Bank); Jack Howard, global principal architect (WhereScape); en Judd Watts, Global Alliance Manager (Teradata) discussiëren samen over hun ervaringen en inzichten hoe je data kan gebruiken binnen een voortdurend evoluerende organisatie.

Aanmelden voor deze webcast kan hier