Save the date: API Security Summit – 15 maart Amsterdam

De opkomst van API Management om informatie met klanten en business partners te delen neemt een grote vlucht. API’s zorgen voor een snelle en flexibele integratie en combineren het benutten van bestaande investeringen in ICT met de voordelen van nieuwe innovaties op het gebied van Cloud, Mobile en Ketenintegratie.

De toename van API’s kan wel leiden tot grotere risico’s: API’s zijn niet per definitie veilig. Past de API strategie in het veiligheidsbeleid van de organisatie, beperkt dit veiligheidsbeleid niet de voordelen die API’s kunnen te bieden?

API Security Summit op 15 maart a.s.
Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens de API Summit in Amsterdam. Wil je meer weten over API security? Kom dan 15 maart naar Amsterdam, een middag met een hoog informatief karakter georganiseerd door Forum Systems en partners Systemation en Agile Technology Partners.

Download het volledige programma

De deelnemers aan de sessie ontvangen na afloop het KuppingerCole rapport “Leadership Compass API Security Management” ter waarde van € 1.250,-. Dit rapport brengt de markt in kaart van API Management oplossingen met een sterke focus op informatiebeveiliging.

Aanmelden
Schrijf je nu in voor de API Security Summit, Reageer snel, het aantal plaatsen is beperkt.