Automatiseer workload processen on-demand

U wilt er zeker van zijn dat kritische bedrijfsprocessen op tijd en zonder fouten worden uitgevoerd. Niet of fout uitgevoerde transacties leiden immers tot verlies van omzet, kosten en brengen schade toe aan de productiviteit. CA Workload Automation helpt u om dit te voorkomen door het uitvoeren van processen in uw complete IT infrastructuur te plannen en te beheren. Met CA Workload Automation kunt u realtime workload processen toevoegen om te reageren op veranderende wensen en eisen uit uw organisatie.

De productiviteit van uw IT stijgt door planningen vooraf te valideren en fouten te ontdekken voordat ze kunnen leiden tot productieverstoringen. Daarnaast maakt u optimaal gebruik van uw IT middelen omdat u er zeker van kunt zijn dat taken en processen continu correct worden uitgevoerd.

  • Verhoog de productiviteit door uw middelen efficiënter in te zetten
  • Flexibiliteit om taken en processen real time aan te passen
  • Lagere IT kosten door standaard taken te automatiseren
  • Voorkom productiefouten door planningen vooraf te valideren

CA Workload Automation is een ‘next generation job scheduling’ oplossing waarmee u eenvoudig workload-processen in een heterogene infrastructuur automatisereert, zonder de beperkingen van op datum/tijd-gebaseerde technologieën.

In moderne service-geörienteerde architecturen (SOA) is een IT scheduling tool op basis van een agenda niet meer voldoende. Steeds vaker vinden verwerkingen on-demand plaats of op basis van gebeurtenissen (events). Batch-gebaseerde workloads op basis van datum/tijd bestaan echter nog steeds.

Load balancing

CA Workload Automation ondersteunt deze hoogwaardige manier van dynamische, business-driven load balancing. Extra componenten zoals bi-directional webservices, http-jobs en uitgebreide Java-messaging kunnen worden gekoppeld aan de traditionele workloadobjecten. Zij zorgen voor end-to-end procesautomatisering.

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om nieuwe bedrijfsprocessen te ontwerpen en snel in de productie te brengen.

Gebruikersvriendelijk en beheersbaar

CA Workload Automation biedt geavanceerde mogelijkheden voor procesautomatisering van geplande en business event-based workloads. Het is een eenvoudig te gebruiken tool voor zowel IT-beheerders als applicatieontwikkelaars.

Met een enkele interface kunt u de workloads platformonafhankelijk definiëren, bewaken, controleren, integreren en rapporteren. De bediening van CA Workload Automation is zeer intuïtief en dus erg gebruikersvriendelijk.

IT Scheduling

Ook maakt CA Workload Automation integratiescripts, dummy bestanden/jobs, handmatige processen en ongelijksoortige job scheduling tools overbodig. Voorbeelden daarvan zijn cron, native Windows Scheduler, of zelfgemaakte scheduling tools.

Doordat u werkt met minder workload-definities die bovendien herbruikbaar zijn, kunt u:

  • de kosten van onderhoud en IT verlagen
  • de zichtbaarheid, toegankelijkheid en beheerbaarheid van workloadprocessen verbeteren
  • sneller de gevraagde business functionaliteit opleveren

Multi-platform support

CA Workload Automation draait op Windows, Unix of Linux. Mainframes die de z/OS-agent gebruiken of de agent van de Microfocus, worden ook ondersteund. Dit geldt ook voor IBM iSeries, Tandem, PeopleSoft, Oracle E-Business Suite en SAP-systemen, evenals verschillende databases (Oracle, DB2 en SQL Server) en Application Services agents.