Business Intelligence in een zoekmachine

Met CXAIR vindt u eenvoudig en direct antwoorden op uw informatievraagstukken

Deze nieuwe manier van business intelligence ontsluit op een herkenbare manier alle bedrijfsdata via een zoekbalk, zoals bij Google, en cross-tabs zoals bij Excel. U kunt uw data eenvoudig combineren, doorzoeken, analyseren en presenteren in rapporten en dynamische dashboards. Sneller, effectiever, tegen lagere kosten en met minder inspanningen dan andere BI-oplossingen.

U als zakelijk gebruiker verwacht veel van de aankoop van een oplossing voor self-service business intelligence: praktische functionaliteit, gebruiksgemak en performance, maar ook een snelle implementatie en tegen lage kosten. CXAIR excelleert op elk van deze vlakken, bevestigen ook onze klanten.

gebruiksgemak met lijnenGebruiksgemak

Iedereen is vertrouwd met het gebruik van zoekmachines en gebruikt ze om de grote hoeveelheden data van het internet te doorzoeken. Met CXAIR kunnen gebruikers op dezelfde manier met ‘natural language’ de databronnen binnen de onderneming bevragen. Met de unieke kies-en-klik-methode navigeert de gebruiker in seconden van honderden miljoenen records naar 1 feit! U klikt als het ware de vraag die u in uw hoofd heeft bij elkaar.

 

piechart framedPraktische functionaliteit

Met CXAIR beschikt u over alle praktische Business Intelligence-functionaliteiten die u nodig heeft om inzicht te krijgen in uw bedrijfsgegevens en big data. Rekenfuncties, grafieken, performance-meters, kaarten, dashboard en wordclouds. Het verschil is echter dat zowel de snelheid als het gebruiksgemak u in staat stellen om om deze functionaliteiten zelf te gebruiken op de momenten dat u ze nodig heeft. U zit zelf aan de knoppen

 

ETL

Eenvoudig data uit verschillende bronnen samenvoegen

Met CXAIR kunt u enorme datavolumes uit ongelijksoortige, niet-gekoppelde databronnen binnen de onderneming combineren en doorzoeken. De verschillende bronnen worden naadloos samengevoegd en doorzoekbaar gemaakt op basis van gemeenschappelijke kenmerken.

 

 

implementatietijd framed

Korte implementatietijd

Na een ‘next, next, finish’-installatie bestaat de implementatie uit het aangeven welke data uit welke bronnen moet worden gecombineerd in een index op basis van gemeenschappelijk kenmerken. CXAIR genereert vervolgens automatisch de indexen die de gebruikers bevragen. Implementatie binnen dagen in plaats van maanden.

 

ROIKosteneffectief

Niet alleen de initiële kosten van CXAIR zijn gunstig. Met name de minimale inspanning van de IT-functies en (externe) experts voor beheer en ontwikkeltaken maken CXAIR een betaalbare oplossing voor self-service business intelligence.