Kony: Mobile Enterprise Solutions

Kony is de softwareproducent van het gelijknamige cloudgebaseerde mobiele Kony applicatie-ontwikkelplatform. Het platform ondersteunt de volledige software levenscyclus, van ontwerp tot en met het management van uw mobiele devices.

kony platform systemation websiteKony’s oplossing stelt organisaties in staat snel mobiele applicaties te ontwikkelen die toepasbaar zijn op een breed scala van huidige en toekomstige devices en systemen. Dit alles in combinatie met een lage cost of ownership.

Kony is daardoor zeer geschikt voor grootschalige projecten waarin een gevarieerde mix van verschillende type devices ingezet wordt om complexe, strategische apps te ontwikkelen die moeten integreren met enterprise back end systemen. Kony biedt een uitstekende oplossing voor organisaties die voor hun mobiele applicaties integratie nodig hebben met SAP en Oracle back ends en een flexibel ontwikkel-, productie- en beheerplatform willen implementeren

In het Gartner ‘Magic Quadrant for Mobile Application Development Platforms’ van juli 2015 is Kony in het ‘Leader Quadrant’ opgenomen en neemt daar de eerste plaats in als het gaat om ‘Completeness of Vision’.

In The Forrester Wave™: Mobile Infrastructure Services, Q3 2015 report wordt Kony als leider genoemd.