Controle over uw data met Master Data Management

Maak kennis met EBX, de multi domein MDM software ontworpen voor business gebruikers!

EBX is een generieke oplossing voor master data management (MDM). Het helpt bedrijven bij het beheer van reference data en businessdata, het DNA van elke onderneming. U kunt ermee gestructureerde en complexe datamodellen ontwerpen (data modelling).

Master data vormen de bouwstenen voor elke zakelijke transactie in uw onderneming. Het bestaat uit een beschreven set van consistente data en hiërarchieën die nodig is om uw transacties te kunnen samenvoegen, uw markt te segmenteren en de onderlinge relaties en verantwoordelijkheden te bepalen

 

Master Data Management

Master Data Management (MDM) is het proces en de gereedschap die ondernemingen gebruiken om zeker te zijn van de uniformiteit, accuratesse, bewaking van en verantwoording over hun officiële gedeelde informatie-assets.

Tot voor kort waren oplossingen voor master data management typische IT-applicaties. Met EBX verandert dit. Businessfuncties en medewerkers kunnen individueel en gezamenlijk werken om uw master data procesmatig te creëren, valideren en gebruiken.

EBX5 is ook beschikbaar als cloudoplossing: www.smartdatagovernance.com.