Over Ons

Onze visie

Ondernemingen innoveren continu in steeds kortere cycli. Nieuwe softwaretechnologieën, op een juiste wijze toegepast, leveren een onmisbare en positieve bijdrage aan dit proces.

Onze missie

Systemation stelt zich ten doel waarde te creëren door het bij elkaar brengen van vraag naar en aanbod van nieuwe softwaretechnologie. Dit is software die waarde toevoegt aan het innovatieproces van onze klanten en tevens het rendement verhoogt op de strategische IT keuzes die zij maken.

Aangezien innovatie in eerste instantie een proces is van creativiteit door mensen, willen wij een stimulerende werkomgeving bieden aan collega’s met deze eigenschap. Zij hebben kennis van de doelen van onze klanten en combineren dit met een bovengemiddelde interesse in en diepgaande kennis van software technologie.

Onbevooroordeeld, kritisch, integer, en met open vizier bouwen wij aan de relatie met onze klanten, partners en onze medewerkers.

Onze organisatie

Systemation is in 2003 begonnen met zijn dienstverlening. Het onderscheidend vermogen en bijzondere karakter van Systemation maakt dat het bedrijf in staat is om softwareleveranciers te selecteren die sterk onderscheidende software oplossingen leveren. Systemation treedt daarbij op als Beneluxdistributeur van oplossingen uit onder andere Silicon Valley en Europa (o.a. Parijs, Londen).

Systemation heeft daarbij een focus op de aandachtsgebieden Data, Testen en Processen met horizontaal gebaseerde oplossingen die toepasbaar zijn op alle bedrijfssectoren. Een groot deel van de oplossingen richt zich op het oplossen van ketenvraagstukken binnen organisaties. Dat is een zeer actueel thema in de huidige bedrijfsvoering.

Ervaring met implementaties

In de afgelopen jaren heeft Systemation een ijzersterk businessnetwerk opgezet, een gedegen selectieaanpak ontwikkeld en voor al haar oplossingen een interessant klantenbestand opgebouwd. Het team van Systemation beschikt daardoor over ruime implementatie ervaring.

Onze Sales en Delivery-organisatie is samen met onze partners in staat u van businesscase tot succesvolle implementatie te begeleiden. Onze eigen lokale supportorganisatie biedt u de garantie op een tijdige reactie voor al uw vragen en bevindingen.

Neem voor vragen of voor het maken van een afspraak contact op met Jaap Franse op +31 (0)88 303 1111.