Management Team

Het Management Team van Systemation heeft jarenlange ervaring met het selecteren, verkopen en implementeren van nieuwe software technologieën. Ze staat voor een heldere, doortastende en resultaatgerichte aanpak met als belangrijkste doelstelling het succes bij de klant.

Aangezien innovatie in eerste instantie een proces is van creativiteit door mensen, willen wij een stimulerende werkomgeving bieden aan collega’s met deze eigenschap. Zij hebben kennis van de doelen van onze klanten en combineren dit met een bovengemiddelde interesse in en diepgaande kennis van software technologie.

Onbevooroordeeld, kritisch, integer, en met open vizier bouwen wij aan de relatie met onze klanten, partners en onze medewerkers.

JaapMT

Jaap Franse, directeur en eigenaar

“Ons business model is erop gericht om bij bestaande en nieuwe klanten nieuwe softwareconcepten en –technologieën te introduceren en met partners te implementeren. Deze combinatie maakt dat de lat bij Systemation hoog ligt. In de competitieve software markt zijn we succesvol doordat we zorgvuldig geselecteerde software oplossingen bieden die verrassend innovatief en onderscheidend zijn. Ons software portfolio in combinatie met een hooggekwalificeerd en gedreven team en partner netwerk maakt dat wij projecten uitvoeren waarbij de verwachting van de klant wordt overtroffen.”

DH

David Hakkenberg, directeur en eigenaar

“In mijn inmiddels ruim 30 jarige ervaring met IT innovatie zie ik met genoegen dat de I van Informatie steeds meer direct de verantwoordelijkheid wordt en in handen komt van de business en de T van Technologie naar de achtergrond verdwijnt. De innovatie in IT zorgt ervoor dat software oplossingen op de markt komen die snel te implementeren zijn en door eindgebruikers makkelijk te gebruiken. Organisaties kunnen grote voordelen behalen door de juiste innovaties te spotten en toe te passen. Systemation speelt daarin als “your IT innovation broker” voor gerenommeerde klanten in de Benelux een steeds belangrijker rol.”

MW

Martin Wallenburg, sales en partner manager

“Dat Systemation mooie producten voert staat buiten kijf. Toch zijn het niet de producten die het verschil maken. De oplossingen die Systemation samen met haar klanten creëert zijn onderscheidend. Door trouw te blijven aan onze missie en visie blijken we keer op keer in staat de juiste ICT instrumenten te selecteren die helpen bij het innoveren van uw organisatie. We heten niet voor niets your IT innovation broker!”