Toepassingen

Met de nadruk op het integreren van cloud applicaties en on-premise applicaties biedt SnapLogic een modern alternatief voor verschillende vormen van integratie: Enterprise Application Integratie (EAI), Enterprise Data Integratie, SaaS Integratie, Social Media Integratie, Big Data Integratie en Data Quality.

inset-enterprise-application-integrationEnterprise Application Integration (EAI)

Verbind de applicaties waarop uw onderneming draait! Met SnapLogic laat u uw on-premise en cloud-applicaties snel en modulair samenwerken. U maakt in een handomdraai geautomatiseerde, event-gebaseerde of handmatig te starten integratieprocessen.

‘Enterprise application integration’ helpt u bij het integreren van softwaretoepassingen, databases en legacysystemen binnen uw onderneming. Traditionele integratieoplossingen zijn ontwikkeld op basis van starre standaarden, omvangrijke technische ontwerpen, zwaar programmeerwerk en grootschalige infrastructuren. Ze bieden u weinig mogelijkheden om snel en flexibel te handelen . Bovendien rijst de vraag hoe geschikt ze zijn voor integratie van cloudapplicaties?

inset-enterprise-data-integrationEnterprise Data Integration

Laat de traditionele manier van data-integratie (ETL) achter u en gebruik eenvoudige en flexibele dataservices. Met de kant en klare componenten (‘Snaps’) beschikt u over een robuuste oplossing voor data-integratie, waarmee u  uw data sneller en gemakkelijker dan voorheen integreert. De inzet van SnapLogic komt uw groei en winstgevendheid ten goede.

Traditionele producten voor dataintegratie zijn ontworpen om batchgewijs data uit een aantal applicaties te halen en deze in het datawarehouse te laden. Dit wordt uitgevoerd op het lokale netwerk. Applicaties en data bevinden zich tegenwoordig echter steeds vaker in de cloud. De verscheidenheid daarin groeit met de dag. Bent u al klaar om cloudapplicaties en cloud-based data te integreren met de rest van uw ICT-organisatie?

Saas IntegratieSaaS Integration

Verbind uw onderneming met vrijwel elke toepassing van software-as-a-service (SaaS) met behulp van SnapLogic! U integreert SaaS-applicaties met uw lokale software tegen aanzienlijk lagere kosten en met hogere presentaties dan andere integratie-oplossingen. Daarbij bent u flexibel in uw mogelijkheden om te allen tijde nieuwe applicaties toe te voegen.

SaaS-oplossingen worden geassocieerd met snelle implementaties en lagere kosten. Ironisch genoeg maakt het technologieën als EAI (‘enterprise application integration’) en ETL (traditionele dataintegratie) verouderd en overbodig. De integratie van SaaS-oplossingen is om twee voorname redenen anders: (1) uw data worden niet on-premise opgeslagen en (2) SaaS-leveranciers geven over het algemeen geen toegang tot de onderliggende database.

inset-social-media-integrationSocial Media Integration

Sociale netwerken bieden veel informatie over wat uw klanten bezighoudt. De uitdaging is echter om deze informatie beschikbaar te krijgen. Met SnapLogic kunt u nu op eenvoudige wijze gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde informatie vastleggen en gebruiken.

Het is niet verwonderlijk als uw onderneming wordt overspoeld met social media data. Er bestaat tegenwoordig grote behoefte aan oplossingen om social media eenvoudig en effectief vast te leggen en te combineren met gegevens uit andere operationele systemen en bijvoorbeeld business intelligence tools.

Luister naar wat er op dit moment gebeurt en maak het relevant voor uw sales en marketing. U kunt SnapLogic onder meer inzetten voor de volgende zaken:

  • Analyse van Twitter, Facebook en webstatistieken in combinatie met data uit uw operationele systemen.
  • Analyse en visualisatie van het sentiment onder uw doelgroep op social media en deze afzetten tegen de actuele gegevens uit uw CRM-systeem of e-commercepakket.
  • Verbetering van uw customer support door de vinger aan de pols te houden bij uw klanten.
  • Controle of uw social media marketing aansluit bij uw zakelijke doelstellingen.

Big Data

Bestaande IT-architectuur voor data management en analyse is nooit ontwikkeld voor de enorme hoeveelheden data zoals we die tegenwoordig kennen. Met SnapLogic haalt u toch uw waarde uit ‘big data’ zonder hiervoor afhankelijk te zijn van grote IT-inspanningen op uw data-architectuur.

Meer dan ooit wordt u geconfronteerd met grote hoeveelheden data. Het toevoegen, lezen en analyseren hiervan is voor bestaande toepassingen van dataintegratie een uitdaging. Met SnapLogic is dit anders. De gedistribueerde webarchitectuur is uitermate geschikt om met grote hoeveelheden data om te gaan, ongeacht of deze in de cloud of lokaal is opgeslagen.

Voor het verwerken en analyseren van deze ‘big data’ gebruiken ondernemingen als Facebook, Google en Yahoo de technologie van Hadoop. Het verplaatsen van grote hoeveelheden gegevens ván en náár Hadoop is voor de meeste ondernemingen een moeilijke klus. SnapLogic levert hier enorme waarde.

Data Quality

Datakwaliteit kan een probleem worden als u cloudapplicaties en databronnen in gebruik neemt. U wordt geconfronteerd met handmatig gezwoeg bij het opschonen en verrijken van data die zich verplaatsen tussen verschillende bronnen en afdelingen.

Traditioneel worden gegevens opgeschoond en verrijkt in batch-processen en met behulp van dure applicaties. Dit duurt echter te lang voor organisaties die steeds meer data verplaatsen tussen steeds meer applicaties, inclusief die in de cloud. Zij hebben er de tijd, mensen en middelen niet meer voor beschikbaar.

Met SnapLogic kunt u datakwaliteitscontroles naadloos en snel integreren in de data integratieprocessen tussen uw applicaties, zowel lokaal als in de cloud. U kunt de controles toepassen op een breed scala aan datatypen en –domeinen en ze configureren zonder enige programmeerinspanning.